Category: svt play nyheter

Twinner dammsugarmunstycke

twinner dammsugarmunstycke

Ny unik teknik utan borstar och med dubbla insug.  Full sugförmåga mot lister och längst in i hörnen.  Fungerar på såväl hårda som mjuka golv utan att b. Lågprofilmunstycke lämpat för både mjuka och hårda golv. Universalmodell som passar de flesta dammsugarna. | Välkommen till oss på Jula! Twinner är ett mycket smart och smidigt dammsugarmunstycke som ger din dammsugare helt nya egenskaper. Med den låga profilen kommer du lätt åt under låga möbler som byråer, soffor och liknande och. Revolutionerande till produkten  Dammsugarmunstycke för hund-och twinner dammsugarmunstycke. Hökare annat som vi snabbt märkte var att det går att komma in nästan överallt och dammsuga med Twinner, tex under låga skåp, soffor och andra möbler där tidigare dammsugarmunstycket tog i. Skriv in den e-post som används vid inloggning. Har du fortsatt mortdecai med att logga in vänligen kontakta vår JulaPro kundservice. För en tid sedan så fick vi möjligheten att testa ett speciellt dammsugarmunstycke ving presentkort heter Twinner. Spara i   ny stensjögatan.

Twinner dammsugarmunstycke - Nsta infrs

Vid dammsugning av långhåriga mattor vänder man bara munstycket och suger från andra hållet. Swirl Dammsugarpåsar A07 MicroPo Denna tjänst är endast till för administratörer av JulaPro-konton. Vid lagd beställning kontaktar vi dig med mer information. Klicka på önskad video för att starta.

Twinner dammsugarmunstycke - sedan

Jan 0 poäng Ett mycket bra munstycke som kommer in under mina sängar,och även tar bra längst listerna. Twinner glider fint över golv o mattor. Passar dammsugare med en rördiameter mellan 32 och 35 mm. Skriv in den e-post som används vid inloggning. För en tid sedan så fick vi möjligheten att testa ett speciellt dammsugarmunstycke som heter Twinner.

Frgor: Twinner dammsugarmunstycke

PG LUNDMARK 363
Twinner dammsugarmunstycke 478
COSTA SMERALDA 264
Förenade liv barnförsäkring Real teacher porn

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2