Category: svt play nyheter

Läjets camping

läjets camping

4 km söder om Varberg i Hallands största fiskeläge ligger Läjets Camping. Campingen har ett unikt läge, nära havet med barnvänliga stränder och utmärkta fiskeplatser. Läjets Camping, Varberg. 1,3t gillar. Campingplats. Lajets Camping: Läjets Camping - Se 21 recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Lajets Camping på TripAdvisor.

Läjets camping - resultat tyder

Stäng detta meddelande för att godkänna. Mycket rent och snyggt i dusch och toalettutrymmen ,städades flera gånger om dagen. Sommarstaden Varberg erbjuder en rad utflyktsmål, evenemang och uteserveringar. För de stuggäster som saknar dusch och wc i stugan finns detta i närliggande servicehus. Campingen har ca campingtomter, varav de flesta har el och många mäter hela kvadratmeter. Antal tomter Antal stugor 20 Säsongstomter Helt OK camping med vettigt pris och med bra restaurang. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Varbergs Kusthotell Nr 5 av 6 i Varberg. Ställ en fråga leslie mann nude Lajets Camping. Besök några av stadens stoltheter; Fästningen, Socitén eller torghandeln. Clarion Collection Hotel Fregatt Campingplatsens webbplats Skicka e-post.

Läjets camping - Line

Skriv ett omdöme Omdömen Ställ en fråga om Lajets Camping. Fastningens Vandrarhem Nr 4 av 5 i Varberg. Sommarstaden Varberg erbjuder en rad utflyktsmål, evenemang och uteserveringar. En bra familjecamping med mycket att göra för barnen, många barnaktiviteter, flera av dessa kostade dock pengar, vilket vi tycker är lite synd, sådant borde ingå i campingavgiften. Omdöme om Lajets Camping.

Läjets camping Video

Live Camera Axis Q3708-PVE Camera2

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2