Category: nyheter på lätt svenska

Radio nattsudd

radio nattsudd

De håller till i Radio Gävles lokaler inne på Folkets Hus som numera även kallas Centralteatern och har nu tagit över de. Radio Nattsudd. Lördagar – söndagar sänds veckans program nonstop Övrig tid inaktuell musik. De senaste sändningarna kan du lyssna på när du vill här. RADIO NATTSUDD, - På interpretareavisurilor.info hittar du, Status, adress mm för RADIO NATTSUDD.

Radio nattsudd - spisen

Vilka är det som ska lyssna? Vem tycker du har gjort största eller roligaste tabben och vad var i så fall det det? Däckakuten startade och har sedan dess haft en otrolig tillväxt, men det tog fart på riktigt nä Folk önskar att vi fortsätter lira rock´n roll Micke. Komiskt kaos på Krusenstiernska Teatern i Kalmar sommaren !

Radio nattsudd Video

Nattsudd - Melodifestival-avsnittet - DEL 1/2 radio nattsudd

Radio nattsudd - SW

Vad vill du läsa? Hur har då första veckan varit? En och annan svavelosande ed har väl gått ut när man glömt att dra ner regeln till mikrofonen. Vi har tagit temperaturen på herrarna efter första sändningsveckan och de verkar vara odelat positiva. Vad har ni då fått för olika typer av respons? Men sändningarna kan man lyssna på i efterhand worldwide på stationens hemsida http:

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2