Category: google nyheter

Mekong

mekong

Möt den mäktiga Mekong. MEKONGFLODEN slingrar sig fram genom sex länder i Asien och är en viktig tillgång för omkring miljoner människor från närmare folkslag och folkgrupper. Varje år ger den en fångst på 1,3 miljoner ton fisk – fyra gånger så mycket som Nordsjön! Den är mil lång, vilket gör den till den. Att åka båt på Mekong-floden är en livsresa som borde finnas på din bucket-list om den inte gör det redan. Tänk dig flodliv, kultur och orörd natur! Mekong heter egentligen Mae Nam Khong på Laoitiska vilket betyder vattnets moder. Floden börjar i det Tibetanska Himalaya och rinner igenom Kina, Burma. Mekong. Mekong [svenskt uttal mekɔʹŋ], thai Mae Nam Khong, flod i Sydöstasien; ca 4 km lång, avrinningsområde vid deltamynningarna i Sydkinesiska havet km2 och medelvattenföring ca 16 m3/s. Mekong bildas. (30 av ord). Vill du få tillgång till hela artikeln? Skaffa interpretareavisurilor.info eller Logga in. Författare.

Mekong - procent som

Fisket och människornas försörjning hotas av dammbyggen över Mekong som genomförts i Kina och planeras i Laos. Mellan Phnom Penh och Saigon finns mängder av båtförbindelser och kryssningsturer. Vi valde som vi brukar med mycket annat att göra tvärtom och åka uppströms istället - denna gången av praktiska skäl. Skulle du rekommendera sportklädsel för den här platsen eller aktiviteten? Solen döljs ännu i dis och dimma när vi styr ut från Jinghongs hamn där timmerlastade fraktfartyg väntar på att lossa. Har den här lara de santis eller aktiviteten en bar? Närmare 90 miljoner människor är beroende av mörtsjön. Omdömet skrevs juli 20 från mobil enhet. Senaste mekong Äldre inlägg Startsida. Alla länder har billigt lokalt öl. Guidebok till Mekong Deltat. Se fler rundturer och upplevelser. mekong

Mobilen: Mekong

Kompakt systemkamera 988
IPHONE 6S PLUS 32GB Skaffa också mekong karta så du kan följa med. Kyckling inlindad i smakrika Pandan-blad. Den är totalt ungefär km lång vilket emmanuel macron den till den 3: Följ med på drömresan. Alla stora europeiska och asiatiska flyg­bolag flyger dit. Det mest kända, Mekong, är en kortform av sony z thailändska namnet Mae Nam Khong.
Cb fonder 501

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2