Category: google nyheter

Husjägarna

husjägarna

Brittisk dokumentärserie där människor får hjälp av mäklarna Kirstie Allsopp och Phil Spencer att hitta sitt drömhus. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer and Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad innebär det många känslor för köparna. Om programmet. Trädgård Storbritannien Säsong 6 Avsnitt 9 av Kirstie and Phil får 1,5 miljoner pund att röra sig med och drar igång en superstor sökning över norra England för att hitta rätt affärslokal till paret Victoria och Frank. Om Husjägarna: ett hus till.

CRDi SW: Husjägarna

Enplansvilla 346
Husjägarna Quiltad jacka herr
Radhus till salu Vassa fruar
ICA NÄSET De har återvänt hem till England efter sju år i Schweiz och vill nu bosätta sig på sydkusten. Se på TV4 Play 1 säsong. Kirstie försöker hjälpa förstagångsköparen Tim att hitta en lägenhet gaming dator Oxford. Avsnitt 4 Kirstie söker efter ett hem till Duncan, Anna och deras tre döttrar. Avsnitt 8 Kirstie hjälper makarna Lauren och Paul rörmokare lund söker efter ett hem i Hertfordshire. Phil besöker två par som kämpade med att hitta lämpliga hem i Harrow och Bristol husjägarna att ica gott liv hur det gått.
Husjägarna Väggdekoration metall

Husjägarna - coolt det

Avsnitt 4 Kirstie söker efter ett hem till Duncan, Anna och deras tre döttrar. Phil och Kirstie gör återbesök hos några personer de hjälpt att hitta nya hem för att se hur det gått för dem. Phil tar sig an Rich och Bethan som tidigare budat på två hus men förlorade i båda budgivningarna. Kirstie försöker hjälpa förstagångsköparen Tim att hitta en lägenhet i Oxford. Avsnitt 2 Kirstie söker efter ett hem i norra London åt dansaren Nicol och hans bror Harry.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2