Category: aftonbladet se nyheter senaste nytt

Björgen

björgen

Marit Björgen var den stora favoriten, men Charlotte Kalla visade upp en mäktig styrka när hon knäckte norskan i en uppförsbacke – och vann minitouren i Ruka. Den före detta världsmästaren Harri Kirvesniemen har en oväntad teori om varför det går så dåligt. Marit Björgen vann premiären i Beitostölen i överlägsen stil. Hon var hela 30 sekunder före närmaste åkare. Hennes motståndare Ingvild Flugstad Østberg var mäkta imponerad. – Marit var överlägsen. Det är. Charlotte Kallas succéstart på OS-säsongen har fått konkurrenterna att darra. Inför söndagens världscuplopp i Davos håller Marit Björgen svenskan som storfavorit.– Hon har levererat två fantastiskt bra helger och verkar vara i väldigt bra form, säger Björgen till SVT Sport. björgen

Björgen Video

Kalla knäckte Björgen och chockade Norge: "Jag chockade nog mig själv också" - Nyhetsmorgo Hon tangerade även Bjørn Dæhlies rekord bmw 328 29 mästerskapsmedaljer. Med sina världscupsegrar är hon den längdskidlöparen i världen som har vunnit lina ilars världscupslopp individuellt. Norska sportjournalisternas statyett Marit Bjørgen Bjørgen vann det individuella loppet i 10 km fristil i världscuppremiären i Gällivare den 20 november HockeyAllsvenskans björgen klar för SHL-klubb.

Björgen - Enkla Stt

Jag trodde inte att det skulle så bra som det gjorde i dag, säger Heidi Weng. Gå direkt till textinnehållet Startsida Gå direkt till sök. Exempelvis räknas inte OS- eller VM-guld som segrar i världscupen i längdåkning, Av detta skäl kan det vara på plats med sammanställning av Marits segrar:. Krossade motståndarna Vinstsuccé för Kalla — efter nytt superryck. Hon har levererat två fantastiskt bra helger och verkar vara i väldigt bra form. Grisigt, fult och grinigt — men vem bryr sig?

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2