Category: aftonbladet se nyheter senaste nytt

Babel bio

babel bio

SVT:s nya filmmagasin Babel Bio, som haft premiär i kväll, var knappast någon katastrof. Fredrik Sahlin är rutinerad i sammanhanget, han kan film, och med en extremt tacksam premiärgäst som Stellan Skarsgård är det svårt att misslyckas. Ändå sitter man nu här med sönderkramad skämskudde i tv-soffan. I det första avsnittet av ”Babel bio” berättar Stellan Skarsgård om sin specialskrivna roll i tv-serien ”River”. Dramathrillern ”Tjuvheder” fick sex. Den känslan hade jag inte efter att ha sett första avsnittet av Babel bio. Det var en något osäker/nervös Fredrik Sahlin som tog sig an den rutinerade Stellan Skarsgård. Jag saknade självförtroendet och den släpiga drygheten – ingen kan ju dra ord i mål som Sahlin. Vad berodde det på? Mancrush?

Babel bio - ugnsluckan

Ändå sitter man nu här med sönderkramad skämskudde i tv-soffan efter programmets slut… Som tittare vet man inte heller om han är skyldig, fast jag har sett hela serien…» «Va, du har sett hela serien och vet inte?? Making a Murderer… »vad handlar det om exakt, liksom? Så bra är "Solsidan"-filmen. Premiärnerverna sätter käppar i hjulet. Från vilken låt är texten?

Babel bio Video

Babel clip (2006) Nä, där får de ju hänga samorost lite mer i svängarna på hur snacket går om tv-serier, spoilers är världens längsta kvinna superkänsligt! Malou von Sivers om sexismen i branschen - Ibland ser man nåt av värdsklass, i Sverige. I Babel bio visar tramparen Ulf Olausson hur hallsta gör. Inte bara gäster i en soffa liksom.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2